❤️ My lovely followers ❤️

sâmbătă, 3 mai 2014

De ce am vrut sa imi fac un blog? e.l.f.Cosmetics a fost impulsul de care aveam nevoie!

Pasiunea mea pentru makeup, beauty & fashion m-a facut sa imi creez acest blog, prin care sa impartasesc cu voi opiniile mele despre diferite produse de makeup, tehnici si mici trucuri, care ne pot ajuta sa aratam mai bine chiar si atunci cand fata noastra tradeaza oboseala din cauza noptilor nedormite sau o ia razna inaintea zilelor delicate si ne trezim cu mult detestatele cosulete si puncte negre. Fericite sunt cele care au permanent un ten curat si proaspat. :) insa restul, nu trebuie sa disperati, exista in ziua de azi atatea produse cosmetice, care atenueaza aceste probleme si le ascund foarte bine. Daca nu exista o dereglare de natura hormonala atunci putem chiar scapa de aceste probleme cu multa rabdare si produse potrivite pentru fiecare tip de ten.
Rand pe rand doresc sa va prezint produsele mele favorite, pe care le folosesc zilnic, atat pentru o curatare profunda a tenului cat si pentru un machiaj simplu sau sofisticat.
Astazi, fiind prima mea postare, doresc sa va vorbesc despre produsele de la e.l.f cosmetics (eyes lips face), pe care le gasiti online aici .

Aceste produse cosmetice sunt impartite pe mai multe categorii: ESSENTIAL, STUDIO & MINERAL. Nu vreau sa va vorbesc prea detaliat despre acest brand sau sa va plictisesc cu o descriere lunga a companiei. Conform proverbului: Vorba multa, saracia omului. Vreau sa va vorbesc despre produsele mele preferate, pe care le recomand cu multa incredere. Cel mai important lucru, bineinteles ca era sa il omit... pretul acestor produse sunt extrem de accesibile, iar calitatea este una foarte buna si daca va abonati la newsletterul de pe site-ul lor www.eyeslipsface.com.ro , veti fi informati pe mail de toate promotile existente si credeti-ma nu sunt deloc putine sau doar sezoniere :) Mai ales ca cei de la e.l.f ne pregatesc si surprize gen: la 3 produse cumparate, se platesc doar 2,livrare gratuita,  super sale-uri cu reduceri de 20%, 25%, 30%, 50%, free gift-uri cu 3 produse gratuite, The Mistery Bag (de fiecare data cand prind aceasta promotie reactionez ca un copil curios si in acelasi timp bucuros de ceea ce gaseste in acest saculet misterios - by the way, I just love this feeling), iar lista de surprize poate continua, dar cel mai bine va las pe voi sa va abonati si sa descoperiti surprizele.
Produsele pentru fata, pe care eu le folosesc, le ador si le comand inainte sa mi se termine cele vechi, sunt urmatoarele:

1. e.l.f Mineral Booster - cu aceasta pudra minerala obtineti un machiaj translucid, care se „topeste” pe piele. Contine vitamina A, B and E, oferind un aspect sanatos tenului, mult mai matasos si neted. Stralucitor si ideal pentru toate nuantele de ten, boosterul mineral absoarbe excesul de sebum si reduce aparitia ridurilor, liniilor fine si porilor. Folosit singur sau peste corectorul si fondul de ten mineral pentru o acoperire de lunga durata, precum si pentru a obtine un look profesionist, cu aspect mat de portelan, care se va pastra intreaga zi.
2. e.l.f. Pudra bronzanta si blush Studio - pudra bronzanta ofera o stralucire naturala si sanatoasa pe tot parcursul anului. Blush-ul evidentiaza obrajii, adaugand un pic de culoare, iar blush-ul accentueaza si contureaza pometii.
3. e.l.f. Pudra bronzanta Essential - Ca o atingere a razelor de soare, pentru a da o nuanta tenului, cu o textura matasoasa pentru un aspect frumos si sanatos. Folosind pensula pentru pudra, treceti usor pensula pe blush, scuturati excesul. Aplicati pe pometi, nas si frunte. Aplicati si cu ajutorul pensulei pentru fata, pentru a asigura o aplicare uniforma.
4.e.l.f. Corector acoperire maxima Studio - acest corector ofera o acoperire foarte buna pentru fata si corp.Formula fara ulei este perfecta pentru a acoperi tatuaje, semne din nastere, cearcane, pete, cicatrici etc. Corectorul se pastreaza pentru un timp indelungat!
5. e.l.f. Primer mineral pentru fata Studio - acest primer cu infuzii minerale transforma fata intr-o panza neteda si fara imperfectiuni. Creat pentru a combate excesul de grasime, tenul uscat, porii mariti si ridurile fine. Acest primer cu actiuni multiple, va pregateste tenul pentru un machiaj uniform, cu un aspect satinat, care se va pastra timp indelungat.
6. e.l.f. Anticearcan & iluminator Studio - corecteaza cu usurinta si eficient zona cu probleme de sub ochi, cum sunt cearcanele si pungile! Contine vitamina A si E, musetel, cofeina si ceai verde pentru hidratarea, netezirea si intinderea pielii din jurul ochilor. Se aplica usor si uniform, obtinandu-se un aspect neted si natural.
7. e.l.f. Corector HD Lifting Studio - acopera imperfectiunile si regenereaza pielea, oferindu-i stralucire. Reduce liniile fine si ajuta la uniformizarea nuantei tenului, astfel ostinandu-se un ten intinerit. Formula contine vitamina C, ceai verde si extract de dude, cu ajutorul carora se obtine efectul de lifting si netezire, imbunatatind textura pielii. Se aplica pe zonele care au nevoie de acoperire si pe liniile fine care au nevoie de efectul de lifting.


Descrierea produselor este luata de pe site-ul www.eyeslipsface.com.ro . 

Lista de produse de la e.l.f va continua desigur, insa vreau sa imi spuneti si voi daca ati folosit produsele de la e.l.f., ce parere aveti despre ele si bineinteles care sunt preferatele voastre.

Si pentru ca zilele trecute mi-am luat inima in dinti si am facut o schimbare in ceea ce priveste culoarea parului meu (mereu mi-am dorit un ombre, insa mi-a lipsit pana acuma curajul), postez o poza sa imi spuneti parerea voastra.

14 comentarii:

  1. Nice start. Keep on writing ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei,dragut par!
    Spor la postari,follow you!
    http://descude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! De mult am vrut sa ii fac ceva, dar de fiecare data parca nu aveam curajul necesar :) Si al tau este superb! Te pup!

      Ștergere
  3. bine ai venit:))
    Iguanitza e de vina ca te citesc:))
    Succes in contiuare!! Iti sta tare bine acel ombre....
    De la ELF am folosit ulte produse: primerul ptr ochi, pudra pt contouring si bronzer, creioanele de buze mate, primerul minera ptr fata, ......imi plac:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dear Hannelore, thank you for the warm welcome! Iguanitza e o scumpa si o frumoasa si si datorita ei, m-am decis sa imi fac un blog. Iti multumesc ca ma urmaresti! Cei de la ELF au pensule foarte bune si fardurile de ochi de la MINERAL sunt absolut superbe! O sa scriu despre ele si o sa pun poze cu un machiaj realizat cu produse ELF pentru o vizualizare cat mai buna :) Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu tot datorita Iguanitzei am dat de tine!Eu am avut multe produse ELF si de majoritatea am fost multumita,cu unele exceptii.Pensulele imi plac si mie si fardul de sprancene Studio.
    Te inteleg ca e greu cu blogul.Si eu sunt la inceput,l-am facut acum o luna si ceva,dar cred ca merita...Ma bucur asa mult cand vad cate un comentariu.Inseamna ca cineva,undeva chiar a luat din timpul propriu ca sa-mi citeasca parerile.
    Spor la postari si succes in continuare!
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. O daaa, paca iti creste sufletul cand vezi ca cineva isi expune parerea la ceea ce ai scris, iti raspunde sau iti da un sfat :) Inca imi prin urechile cu setarile care mai trebuie facute pe blog si tind sa cred ca am nevoie de ajutor....:))))))) HEEELLLPPP :)
    La produsele ELF mi se pare raportul pret-calitate excelent :) bineinteles ca am si eu unele produse care nu au fost chiar conforme asteptarilor mele, insa acest lucru mi s-a intamplat si cu produse mai scumpe, gen MAC, NYX, Estee Lauder, Clinique, Loreal. Cred ca fiecare brand are pana la urma HITS&MISSES :P Multa bafta si succes in tot ceea ce iti propui! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  7. De la ELF cel mai mult imi plac: primerul, "Under Eye Cancealer&Highlighter" si pensulele de make-up care mi se par foarte bune si au un pret excelent, e superb ombre-ul iti sta foarte bine ai un par minunat :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Ela draga, intr-adevar e super fain ELF Under Eye Concealer&Highlighter, imi place ca nu se aduna sub ochi si nu are o consistenta prea groasa, se intinde foarte bine si are o acoperire foarte ok :) Iti multumesc pentru compliment, inca sunt in faza in care si eu incerc sa ma obisnuiesc cu noua culoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mini fardurile Elf mi se par bune desi nu le-am recumparat m-am profilat mai mult pe Sleek ;)

      Ștergere
    2. O daaaa, I LOVE Sleek!!! Mai ales Face Form Contouring and Blush Palette!!! Este un kit absolut demential!

      Ștergere
  9. Am comandat si eu de la ELF chiar de doua ori. Citisem numai reviewuri bune despre ei iar pretul mi se parea corect. Preferatele mele sunt fardurile quad si lipglossul cu gust de menta, stickul 3 in 1 (ochi, buze, obraji). La prima comanda am primit o surpriza (pensula de ochi) iar pentru ca am mai dat adresele de mail a 10 prietene, inca un gloss de buze. La a doua comanda insa nu mi-au mai dat nicio surpriza promisa, nimic...desi mai ii mai recomandasem inca la 10 prietene. No deal. Or fi ele decente cosmeticele, insa daca imi promiti ceva si nu te tii de cuvant, ma mut la Yves Rocher. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liebe Ada, neplacuta experienta...stiu cum e cand astepti o surpriza, iar ea nu mai apare, tinand cont ca tu ai ajutat echipa e.l.f. sa isi promoveze produsele prin intermediul adreselor pe care le-ai furnizat. Ar fi trebuit sa le trimiti un feedback fetelor si poate se clarifica situatia, mai ales daca ai niste produse preferate, pe care le folosesti cu placere.Te pup!

      Ștergere