❤️ My lovely followers ❤️

marți, 6 mai 2014

Trendy In Your Boyfriend Jeans

Sa gasesti acea pereche <perfecta> de jeans, de care nu te mai poti dezlipi mult timp, este destul de greu: ori sunt prea lungi, ba prea scurti, prea largi in talie si stramti pe picior...cautarea unor blugi care sa ti se potriveasca perfect poate  fi lunga, poate dura chiar ore intregi.
Merita sa ai in dulap macar o pereche de boyfriend jeans pentru un stil casual, in care sa te simti confortabil si chic! 
Denim Trends 2013-2014: Boyfriend Jeans
 Important este sa ii cumparam cu un numar mai mare daca se poate, sa arate cat mai lejer.

Jeansii boyfriend se completeaza perfect cu o pereche de pantofi stiletto, cu balerini, cu tenisi colorati, botine pana la glezna, flip flops etc. Practic poti sa ii asortezi foarte usor, in functie de stilul pe care vrei sa il adopti. Ce mi se pare foarte practic este ca nu trebuie sa te mai stresezi ca iti sunt prea lungi blugii, ca iti acopera incaltamintea si esti nevoita sa fugi la un croitor :) 

             Boyfriend jeans
De asemenea acesti jeansi se potrivesc oricarei forme a corpului, deci nu trebuie sa va temeti ca dati gres!
Mie imi plac foarte mult! Voi ce parere aveti? Cu ce asortati o pereche de BOYFRIEND JEANS de obicei? De unde ii achizitionati?

Sa aveti o zi cat mai frumoasa! Eu ma bucur ca s-a mai incalzit vremea de afara si incetul cu incetul pot scoate de la "naftalina" incaltarile de primavara/vara :)

6 comentarii:

  1. Foarte util si frumos articolul tau sunt o fana a jeansilor si inca nu am un model boyfriend in dulap cred ca ar fi cazul sa-mi achizitionez o pereche :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc Ela draga! Si mie imi plac mult jeansii, pentru ca sunt mult mai comozi si nu trebuie sa stai si sa te gandesti atat de mult cum si cu ce sa ii asortezi:) O sa adaug niste link-uri de unde se pot achizitiona diferite modele de boyfriend jeans, poate te ajut sa ii gasesti pe THE ONE! Te pup

      Ștergere
  2. Perechea mea de boyfriend jeans a fost gasita cu greu la H&M anul trecut,dar de atunci ne iubim neincetat!Desi nu am eu curajul,arata fenomenal cu o pereche de tocuri in culori neon,un top simplu negru si un sacou in dungi alb-negru.Off the top of my head :)
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cami draga, sa ii porti exact cum ai descris mai sus!!! Vei face senzatie!! Daca ai atitudine atunci cand porti ceva, nu mai ai nevoie de curaj :) te pup!

      Ștergere